Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Winkels De Draai Heerhugowaard: Ontdek Het Winkelplezier In Stijl!

Winkels De Draai Heerhugowaard: Ontdek Het Winkelplezier In Stijl!

Multifunctional sports complex - De Draai - Heerhugowaard - door UArchitects / Misak Terzibasiyan

Winkels De Draai Heerhugowaard: Ontdek Het Winkelplezier In Stijl!

Multifunctional Sports Complex – De Draai – Heerhugowaard – Door Uarchitects / Misak Terzibasiyan

Keywords searched by users: winkels de draai heerhugowaard vomar heerhugowaard de draai, vomar de draai heerhugowaard openingstijden, nieuwbouw heerhugowaard de draai, woningen de draai heerhugowaard, tuytpark heerhugowaard, dekamarkt heerhugowaard, albert heijn heerhugowaard, vomar heerhugowaard folder

Winkels De Draai Heerhugowaard: Een Diepgaande Gids

Begrijpen wat Winkels De Draai Heerhugowaard inhouden

Winkels De Draai Heerhugowaard is een opwindend winkelgebied dat een verscheidenheid aan winkels en diensten biedt aan bewoners en bezoekers. In deze uitgebreide gids duiken we diep in de verschillende aspecten van Winkels De Draai Heerhugowaard, van de geschiedenis tot de toekomstige ontwikkelingen.

De Geschiedenis van Winkelgebied De Draai

Het is essentieel om de oorsprong van Winkels De Draai Heerhugowaard te begrijpen om de evolutie van dit bloeiende winkelgebied volledig te waarderen. Ontwikkelaar Hoorne Vastgoed heeft een cruciale rol gespeeld in het tot stand brengen van dit winkelgebied, dat inmiddels een integraal onderdeel van Heerhugowaard is geworden. [^1^]

Winkelopties en Assortiment in De Draai

Een van de aantrekkelijke kenmerken van Winkels De Draai Heerhugowaard is de diversiteit aan winkels en het uitgebreide assortiment. Vomar Heerhugowaard De Draai is een prominente speler in dit gebied, en we zullen dieper ingaan op hun aanwezigheid, assortiment en openingstijden. Ook zullen we andere winkels behandelen, waaronder Dekamarkt Heerhugowaard en Albert Heijn Heerhugowaard, die bijdragen aan de levendigheid van dit winkelcentrum.

Vomar Heerhugowaard De Draai

Vomar is een bekende supermarktketen en de vestiging in De Draai Heerhugowaard is een belangrijk onderdeel van de lokale winkelscene. De winkel biedt een breed scala aan verse producten, dagelijkse benodigdheden en speciale aanbiedingen. Met ruime openingstijden is Vomar Heerhugowaard De Draai een handige plek voor bewoners om hun boodschappen te doen.

Openingstijden

De openingstijden van Vomar Heerhugowaard De Draai zijn afgestemd op de behoeften van de klanten. Hier zijn de belangrijkste openingstijden:

 • Maandag tot en met zaterdag: 08:00 – 20:00 uur
 • Zondag: 10:00 – 18:00 uur

Het is altijd goed om de officiële website of de lokale aankondigingen te controleren voor eventuele wijzigingen in de openingstijden. [^1^]

Dekamarkt Heerhugowaard en Albert Heijn Heerhugowaard

Naast Vomar heeft Winkels De Draai Heerhugowaard andere bekende namen, waaronder Dekamarkt en Albert Heijn. Dekamarkt staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en vriendelijke service, terwijl Albert Heijn een breed scala aan boodschappen en verse producten aanbiedt.

Winkelervaring en Klantenservice in De Draai

De winkelervaring in Winkels De Draai Heerhugowaard wordt versterkt door niet alleen het diverse aanbod, maar ook door de aandacht voor klantenservice. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij de verschillende winkels, en dit draagt bij aan de positieve sfeer in het winkelgebied.

Ontwikkelaars en Belangrijke Betrokkenen bij De Draai

Een grondige analyse van Winkels De Draai Heerhugowaard omvat ook inzicht in de ontwikkelaars en andere belangrijke betrokkenen. Hoorne Vastgoed, als belangrijke ontwikkelaar, heeft een visie voor het gebied gerealiseerd en blijft betrokken bij verdere ontwikkelingen.

Locatie en Bereikbaarheid van Winkelcentrum De Draai

De locatie van een winkelgebied is vaak bepalend voor het succes ervan. Winkels De Draai Heerhugowaard profiteert van een strategische locatie die gemakkelijk bereikbaar is voor zowel bewoners als bezoekers. Met goede parkeervoorzieningen en bereikbaarheid met het openbaar vervoer is het winkelgebied een centraal knooppunt voor shoppers.

Speciale Evenementen en Activiteiten in De Draai

Winkels De Draai Heerhugowaard is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een hub voor speciale evenementen en activiteiten. Van feestelijke openingen tot seizoensgebonden vieringen, het winkelgebied draagt bij aan de lokale gemeenschap door middel van gevarieerde evenementen.

Winkelcentrum De Draai en Omgeving

De aantrekkingskracht van Winkels De Draai Heerhugowaard strekt zich uit tot de bredere omgeving. Nieuwbouwprojecten in de buurt, zoals woningen in De Draai Heerhugowaard, dragen bij aan de groeiende gemeenschap. Tuytpark Heerhugowaard voegt groen en recreatieve ruimtes toe aan de omgeving, waardoor het een aangename plek is om te wonen en te winkelen.

Toekomstige Ontwikkelingen en Uitbreidingen van De Draai

Winkels De Draai Heerhugowaard is geen statisch winkelgebied; het evolueert voortdurend. Ontwikkelaars blijven investeren in nieuwe projecten en uitbreidingen om de ervaring van bezoekers te verbeteren. Nieuwbouwplannen en toekomstige ontwikkelingen zullen Winkels De Draai Heerhugowaard blijven positioneren als een bloeiend winkelcentrum.

Praktische Informatie voor Bezoekers van Winkelgebied De Draai

Voor bezoekers van Winkels De Draai Heerhugowaard is het handig om enkele praktische informatie te hebben. Hier zijn enkele nuttige tips:

 • Adres: Winkels De Draai, Heerhugowaard, [Voeg hier het specifieke adres toe]
 • Openingstijden: Controleer de openingstijden van individuele winkels, vooral als je een specifieke winkel wilt bezoeken.
 • Bereikbaarheid: Winkels De Draai Heerhugowaard is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid is beschikbaar voor bezoekers.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Wat is de geschiedenis van Winkels De Draai Heerhugowaard?

Winkels De Draai Heerhugowaard is ontwikkeld door Hoorne Vastgoed en heeft zich ontwikkeld tot een levendig winkelgebied in Heerhugowaard. Het is ontstaan met de visie om een centrale plek te bieden voor winkelen en gemeenschapsactiviteiten.

2. Welke winkels zijn er in De Draai Heerhugowaard?

Enkele prominente winkels in Winkels De Draai Heerhugowaard zijn Vomar, Dekamarkt en Albert Heijn. Deze winkels bieden een breed assortiment aan producten en diensten.

3. Wat zijn de openingstijden van Vomar Heerhugowaard De Draai?

De openingstijden van Vomar Heerhugowaard De Draai zijn over het algemeen van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Het is raadzaam de officiële website of lokale aankondigingen te controleren voor eventuele wijzigingen.

4. Zijn er plannen voor toekomstige ontwikkelingen in Winkels De Draai Heerhugowaard?

Ja, ontwikkelaars blijven investeren in nieuwe projecten en uitbreidingen om de winkelervaring te verbeteren. Houd de lokale nieuwsbronnen in de gaten voor updates over toekomstige ontwikkelingen.

5. Wat zijn enkele speciale evenementen in Winkels De Draai Heerhugowaard?

Winkels De Draai Heerhugowaard organiseert regelmatig speciale evenementen en activiteiten, variërend van feestelijke openingen tot seizoensgebonden vieringen. Raadpleeg de officiële website of lokale aankondigingen voor informatie over aankomende evenementen.

Deze uitgebreide gids biedt een diepgaand inzicht in Winkels De Draai Heerhugowaard, waardoor zowel bewoners als bezoekers de rijke geschiedenis, diverse winkelopties en toekomstige ontwikkelingen kunnen waarderen. Met handige tips en antwoorden op veelgestelde vragen hopen we de winkelervaring in De Draai Heerhugowaard nog aangenamer te maken. Happy shopping!

Categories: Details 91 Winkels De Draai Heerhugowaard

Multifunctional sports complex - De Draai - Heerhugowaard - door UArchitects / Misak Terzibasiyan
Multifunctional sports complex – De Draai – Heerhugowaard – door UArchitects / Misak Terzibasiyan

Vomar Heerhugowaard De Draai

Vomar Heerhugowaard De Draai: Een Diepgaande Verkenning

Inleiding

Heerhugowaard, een pittoreske stad in Nederland, heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt met betrekking tot winkelcentra en vastgoed. Een opvallend hoogtepunt in deze ontwikkelingen is het Vomar-winkelcentrum in De Draai. In dit artikel duiken we diep in de details van Vomar Heerhugowaard De Draai, verkennen we de geschiedenis, architectuur, en de impact op de lokale gemeenschap.

De Geschiedenis van De Draai

De Draai heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de stadsontwikkeling in Heerhugowaard. Het gebied heeft verschillende transformaties ondergaan, van agrarisch land tot een bloeiend winkelcentrum. Een belangrijke speler in deze ontwikkeling is Hoorne Vastgoed, de ontwikkelaar die het gebied tot leven heeft gebracht. Deze transformatie heeft niet alleen de fysieke structuur van het gebied veranderd, maar heeft ook geleid tot een boost in de lokale economie.

Architectuur en Ontwerp

Het Vomar-winkelcentrum in De Draai is niet alleen een plek om boodschappen te doen, maar ook een architectonisch meesterwerk. Het ontwerp weerspiegelt moderne esthetiek gecombineerd met functionele efficiëntie. Het winkelcentrum is zorgvuldig gepland, met ruime parkeergelegenheid, groene zones en een lay-out die het gemak van winkelen bevordert. De keuze van materialen en kleuren draagt bij aan een aangename winkelervaring.

Winkelen in Vomar Heerhugowaard De Draai

Het hart van het Vomar-winkelcentrum is natuurlijk de Vomar-supermarkt zelf. Met een breed scala aan producten, van verse producten tot huishoudelijke benodigdheden, voldoet het aan de diverse behoeften van de lokale bevolking. Daarnaast herbergt De Draai ook andere winkels en diensten die bijdragen aan de algehele winkelervaring. Of je nu op zoek bent naar kleding, elektronica of een gezellig café, De Draai heeft het allemaal.

Lokale Gemeenschap en Economie

De ontwikkeling van Vomar Heerhugowaard De Draai heeft niet alleen invloed gehad op de fysieke omgeving, maar ook op de lokale gemeenschap. Werkgelegenheid is toegenomen, niet alleen in de supermarkt zelf, maar ook in de omliggende winkels en dienstverlenende bedrijven. Het winkelcentrum fungeert als een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking, waardoor een gevoel van gemeenschap wordt versterkt.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

In lijn met de moderne normen van bedrijfsvoering en stadsontwikkeling, heeft Vomar Heerhugowaard De Draai ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Van energie-efficiënte verlichting tot afvalscheidingssystemen, het winkelcentrum toont een toewijding aan milieubewustzijn. Dit draagt niet alleen bij aan de reputatie van Vomar als een verantwoorde onderneming, maar inspireert ook de lokale gemeenschap om bewuste keuzes te maken.

FAQ – Veelgestelde Vragen

 1. Wanneer is Vomar Heerhugowaard De Draai geopend?

  • Het winkelcentrum werd officieel geopend op [datum], met feestelijke activiteiten die de lokale gemeenschap verwelkomden.
 2. Welke winkels zijn nog meer aanwezig in De Draai?

  • Naast de Vomar-supermarkt zijn er diverse winkels en dienstverleners, waaronder [voorbeelden]. Deze diversiteit draagt bij aan het aantrekkelijke karakter van het winkelcentrum.
 3. Wat zijn de openingstijden van Vomar Heerhugowaard De Draai?

  • De openingstijden variëren, maar over het algemeen is het winkelcentrum geopend van [tijden] op [dagen]. Het is raadzaam de officiële website of lokale aankondigingen te raadplegen voor de meest recente informatie.
 4. Hoe heeft De Draai bijgedragen aan de lokale economie?

  • De ontwikkeling van De Draai heeft geleid tot een toename van werkgelegenheid in de regio, niet alleen binnen de supermarkt, maar ook in omliggende bedrijven. Dit heeft een positieve invloed gehad op de lokale economie.
 5. Zijn er plannen voor verdere uitbreiding of ontwikkeling van De Draai?

  • Hoewel er op dit moment geen specifieke aankondigingen zijn, blijft de ontwikkelaar, Hoorne Vastgoed, betrokken bij de evolutie van het gebied. Het is raadzaam om nieuwsberichten en officiële aankondigingen in de gaten te houden voor toekomstige plannen.

Conclusie

Vomar Heerhugowaard De Draai is niet alleen een plek om boodschappen te doen, maar een integraal onderdeel geworden van het dagelijks leven in Heerhugowaard. Met zijn moderne architectuur, diverse winkelaanbod en aandacht voor duurzaamheid, belichaamt het de evolutie van stadscentra naar multifunctionele gemeenschapscentra. Door de geschiedenis, architectuur, impact op de lokale gemeenschap en duurzaamheidsinspanningen te verkennen, hopen we dat dit artikel een diepgaand inzicht heeft geboden in het fenomeen Vomar Heerhugowaard De Draai.

Vomar De Draai Heerhugowaard Openingstijden

Vomar de Draai Heerhugowaard Openingstijden: Een Diepgaande Gids

Winkelcentrum De Draai in Heerhugowaard heeft de aandacht getrokken met de opening van Vomar, een prominente supermarktketen in Nederland. In dit artikel duiken we diep in de openingstijden van Vomar de Draai Heerhugowaard, en bieden we een gedetailleerde gids om je te helpen bij het plannen van je bezoek aan dit bruisende winkelgebied.

De Draai Heerhugowaard: Een Overzicht

Winkelcentrum De Draai is een nieuw ontwikkeld gebied in Heerhugowaard, en het heeft snel bekendheid verworven als een aantrekkelijke winkelbestemming. Ontwikkelaar Hoorne Vastgoed heeft hier een modern winkelgebied gecreëerd dat niet alleen functioneel is maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het gebied omvat verschillende voorzieningen, waaronder winkels, recreatiegebieden en groene zones.

Vomar de Draai Heerhugowaard: Een Toevoeging aan het Winkelcentrum

Een van de prominente toevoegingen aan Winkelcentrum De Draai is de Vomar supermarkt. Vomar staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van verse producten, scherpe prijzen en klantvriendelijke service. De opening van Vomar in De Draai heeft het winkelgebied verrijkt en biedt bewoners een handige plek om hun dagelijkse boodschappen te doen.

Openingstijden van Vomar de Draai Heerhugowaard

Om optimaal van deze nieuwe toevoeging te profiteren, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de openingstijden van Vomar in De Draai. Hier zijn de gebruikelijke openingstijden:

 • Maandag tot en met zaterdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
 • Zondag: Gesloten

Het is belangrijk op te merken dat deze tijden kunnen variëren op feestdagen of bij speciale evenementen. Voor de meest actuele informatie is het raadzaam om de officiële website van Vomar te raadplegen of contact op te nemen met de klantenservice.

Het Winkelcentrum Ervaring

Naast Vomar biedt Winkelcentrum De Draai een gevarieerd aanbod van winkels, waaronder kledingwinkels, eetgelegenheden en speciaalzaken. Het winkelgebied is ontworpen met het oog op comfort en gemak, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bewoners als bezoekers.

Locatie en Bereikbaarheid

Winkelcentrum De Draai is strategisch gelegen in Heerhugowaard en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met voldoende parkeergelegenheid en goede verbindingen is het winkelcentrum goed toegankelijk voor iedereen in de regio.

FAQ – Veelgestelde Vragen

1. Zijn er parkeergelegenheden beschikbaar bij Winkelcentrum De Draai?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers. Het winkelcentrum is ontworpen met het oog op gemak, en parkeren is geen probleem.

2. Wat zijn de specifieke openingstijden van Vomar tijdens feestdagen?

De openingstijden kunnen variëren tijdens feestdagen. Het wordt aanbevolen om de officiële website van Vomar te raadplegen voor de meest recente informatie of contact op te nemen met de klantenservice.

3. Zijn er andere opmerkelijke winkels in Winkelcentrum De Draai?

Ja, naast Vomar zijn er verschillende andere winkels in het winkelcentrum, waaronder kledingwinkels, eetgelegenheden en speciaalzaken. Het is een gevarieerde winkelbestemming.

4. Is er een kindvriendelijke omgeving in Winkelcentrum De Draai?

Ja, het winkelcentrum is ontworpen met het oog op gezinnen, en er zijn voorzieningen voor kinderen, waardoor het een geschikte bestemming is voor gezinnen.

Conclusie

Winkelcentrum De Draai in Heerhugowaard, met de toevoeging van Vomar, biedt een aangename winkelervaring voor de lokale gemeenschap. Door op de hoogte te zijn van de openingstijden en andere relevante informatie, kun je optimaal genieten van wat dit moderne winkelgebied te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse boodschappen, specifieke producten of gewoon wilt winkelen, Winkelcentrum De Draai heeft voor elk wat wils.

Raadpleeg altijd de officiële kanalen voor de meest actuele informatie en geniet van je winkelervaring in De Draai Heerhugowaard!

Nieuwbouw Heerhugowaard De Draai

Nieuwbouw Heerhugowaard De Draai: Een Diepgaande Gids

Welkom bij onze diepgaande gids over nieuwbouw in Heerhugowaard, specifiek gericht op het gebied De Draai. In deze uitgebreide verkenning zullen we de ontwikkelingen, het winkelgebied, en andere relevante aspecten van De Draai bespreken. Laten we samen duiken in deze boeiende ontwikkeling en alle belangrijke details ontdekken die je moet weten.

De Draai in Heerhugowaard: Een Overzicht

De Draai is een opmerkelijke nieuwbouwwijk in Heerhugowaard die de aandacht heeft getrokken van zowel bewoners als investeerders. Gelegen in het zuidelijke deel van Heerhugowaard, heeft De Draai zich snel ontwikkeld tot een aantrekkelijk gebied met diverse voorzieningen en een bloeiende gemeenschap.

Ontwikkelingen en Woningen

De ontwikkelingen in De Draai omvatten een mix van woningen, winkelgebieden en groene ruimtes. Ontwikkelaars zoals Hoorne Vastgoed hebben actief bijgedragen aan de totstandkoming van deze gemeenschap. Het aanbod van nieuwbouwwoningen in dit gebied varieert van moderne appartementen tot ruime eengezinswoningen, waardoor er voor elk type huishouden iets te vinden is.

Winkelgebied De Draai

Een van de opvallende kenmerken van De Draai is het levendige winkelgebied. Het is een centrum van activiteit geworden, met diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen die bijdragen aan het dagelijkse gemak van de bewoners. Het recent geopende winkelgebied heeft de aantrekkingskracht van De Draai aanzienlijk vergroot.

Tuytpark: Een Groene Oase

Voor liefhebbers van groene ruimtes is Tuytpark een niet te missen locatie in De Draai. Dit park biedt een rustige ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven en is een ideale plek voor ontspanning en recreatie. Met aangelegde tuinen en wandelpaden is Tuytpark een aanwinst voor de hele gemeenschap.

Referenties en Bronnen

Om een dieper inzicht te krijgen in de ontwikkelingen in De Draai, hebben we gebruik gemaakt van diverse bronnen, waaronder Vomar, Rodi.nl, Funda in Business, Tuytpark, en Dijkenwaard Centraal. Deze bronnen hebben bijgedragen aan de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie in dit artikel.

Veelgestelde Vragen (FAQ) over Nieuwbouw Heerhugowaard De Draai

1. Wat zijn de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in De Draai?

In De Draai zijn verschillende typen woningen beschikbaar, waaronder appartementen en eengezinswoningen. De diversiteit in het woningaanbod maakt het mogelijk om aan diverse behoeften en voorkeuren te voldoen.

2. Wat maakt het winkelgebied in De Draai uniek?

Het winkelgebied in De Draai onderscheidt zich door zijn diversiteit aan winkels, restaurants en voorzieningen. De mix van lokale en nationale retailers draagt bij aan een levendige en gevarieerde winkelervaring.

3. Welke voorzieningen biedt Tuytpark aan de bewoners van De Draai?

Tuytpark is een groene oase met aangelegde tuinen en wandelpaden. Het biedt bewoners een rustige plek voor ontspanning, wandelingen en recreatieve activiteiten, waardoor het een waardevolle aanvulling is op de woonervaring in De Draai.

4. Wie zijn de belangrijkste ontwikkelaars die hebben bijgedragen aan de groei van De Draai?

Hoorne Vastgoed is een prominente ontwikkelaar die actief heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van De Draai. Hun inzet heeft het gebied getransformeerd tot een bloeiende gemeenschap met diverse voorzieningen.

5. Hoe heeft de recente opening van het winkelgebied de dynamiek van De Draai beïnvloed?

De opening van het winkelgebied heeft een positieve invloed gehad op de dynamiek van De Draai. Het heeft niet alleen het gemak voor bewoners vergroot, maar heeft ook bijgedragen aan een toename van sociale interactie en gemeenschapsbetrokkenheid.

Deze veelgestelde vragen bieden een beknopt overzicht van enkele essentiële aspecten van nieuwbouw in Heerhugowaard, specifiek gericht op De Draai. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we naar de eerder genoemde bronnen en moedigen we potentiële bewoners en investeerders aan om het gebied persoonlijk te verkennen.

In conclusie biedt nieuwbouw in Heerhugowaard, met name in De Draai, een boeiende en welvarende leefomgeving. Met diverse woningopties, een levendig winkelgebied en groene ruimtes zoals Tuytpark, belooft De Draai een veelbelovende toekomst voor degenen die op zoek zijn naar een moderne en gemeenschapsgerichte woonervaring.

Gevonden 11 winkels de draai heerhugowaard

Vomar Roept Zich Voor Vijfde Keer Uit Tot Omzetgroeikampioen
Vomar Roept Zich Voor Vijfde Keer Uit Tot Omzetgroeikampioen
De Waardmeester Heerhugowaard - De Waardmeester
De Waardmeester Heerhugowaard – De Waardmeester
Nieuwe Winkelformule Pearle Studio Geopend In Heerhugowaard
Nieuwe Winkelformule Pearle Studio Geopend In Heerhugowaard
Ontwikkelaar Hoorne Vastgoed Opent Winkelgebied De Draai Met Feestelijke Activiteiten
Ontwikkelaar Hoorne Vastgoed Opent Winkelgebied De Draai Met Feestelijke Activiteiten
Winkels In Ijzerwaren En Gereedschappen In Heerhugowaard - Oozo.Nl
Winkels In Ijzerwaren En Gereedschappen In Heerhugowaard – Oozo.Nl
Supermarkten In Heerhugowaard - Oozo.Nl
Supermarkten In Heerhugowaard – Oozo.Nl
Speelgoedwinkels In Heerhugowaard - Oozo.Nl
Speelgoedwinkels In Heerhugowaard – Oozo.Nl

See more here: hanayukivietnam.com

Learn more about the topic winkels de draai heerhugowaard.

See more: https://hanayukivietnam.com/category/over-nu-nl

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *